Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2018 18:45 - Кристалите и Минералите според деня от седмицата
Автор: crystalart Категория: Изкуство   
Прочетен: 290 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.05.2018 18:32


 

Неделя като ден на Слънцето е свързан със себеизразяване, творчество и активност. Това е ден за щедрост и благородство, макар че може да се обостри желанието да се командва и заповядва. Не скъпете похвалите към членовете на семейството. Главното за този ден е да се създаде усещане за празник. Цветовете, които хармонизират на този ден са оранжев, жълт, златен, а скъпоценните камъни – рубин, яспис, брилянт, хризолит.

Понеделник е денят на Луната, който е най-подходящ за домакинска и рутинна работа. През този ден се засилва впечатлителността, състрадателността, мекотата, въображението с други думи – повишава се чувствителността, но и обидчивостта. През този ден е трудно съсредоточаването.. Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли, сребристо-лунни. Скъпоценните камъни са перли, лунен камък и опал.

Марс управлява вторник. Това е ден деен, активен, макар че засилва импулсивността и склонността към риск. Трудно ще се заседите на едно място, защото Марс провокира незабавните действия и спортните занимания. През този ден предпочитан е червеният цвят, а скъпоценните камъни са гранат, рубин, аметист, сардоник.

Сряда е денят на Меркурий. Тази планета отговаря за мисленето, обучението, получаването и предаването на информация, разговорите и писането, с други думи тук става дума за комуникация от всякакъв вид. Меркурий осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността, подвижността. Цветовете подходящи за този ден са шарени, пъстри, камъните са сердолик, хризолит, александрит, яспис, топаз, берил.

Четвъртък се управлява от Юпитер. Той е планетата на щастието, любовта към живота, оптимизма, справедливостта, експанзията. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Може да имаме желание да изглеждаме стабилно и респектиращо, но може да се засили горделивостта, да се дават неизпълними обещания. Цветовете за този ден са виолетови и индиго, камъните – аметист, сапфир, гранат, тюркоаз.

Петък е денят на Венера – планетата на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтичните отношения. Следователно петък е добре да се посвети на срещи, на отношения, изградени на основата на любов. През този ден се повишава възприемчивостта на всичко прекрасно, ден за изложби, концерти, купуване на красиви вещи. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого.. Цветовете на този ден са нежно-розови, небесносини, бледо зелени; камъните са ахат, сапфир, планински кристал, изумруд, нефрит.

Събота се управлява от Сатурн. Той е планета строга и сериозна, изисква задържане и съхранение на постигнатото, скромност, честност и трудолюбие. През този ден е добре да се сложи ред не само у дома, но и в собствената душа и мисли. Навестете възрастни роднини. В събота са възможни настинки затова дръжте топли крайниците.Цветът на този ден е черен, тъмно син, тъмно зелен, кафяв и всички нюанси на сивото; камъните – оникс, ахат, хризопраз, обсидиан.
 Ако желаете камъка да бъде поставен във висулка медальон или талисман , амулет или  то можете да я поръчате  ТУК:
http://crystalartnoo.blog.bg/

А ако имате желание да получите повече информация относно  Астрологията за нейното значение и приложение може да погледнете на :

 

https://crystalawarness.blogspot.bg/

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: crystalart
Категория: Изкуство
Прочетен: 34404
Постинги: 24
Коментари: 4
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930