Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2018 12:08 - Розовият кварц -камъкът на любовта
Автор: crystalart Категория: Изкуство   
Прочетен: 187 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2018 14:42


АСТРОЛОГИЯ Везни, Риби, Телец, Близнаци, Камъкът е свързван с планетата Венера

АМУЛЕТ За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации, Подмладява, носи любов и щастие.

Находища Китай, Южна Америка, Африка, Европа

Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Укрепва приятелството и лекува емоционалния срив. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие.

Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Неговата любовна енергия се засилва още повече, когато е с формата на сърце. Розовия кварц е известен с нежността и вдъхновението, което носи в себе си.

Розовия кварц спомага за разбирането на любовта. Той носи на притежателя си нова любовна енергия и премахва енергията на стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме повече. При любовните въпроси и интимните връзки, розовия кварц във формата на сърце повишава доверието, улеснява общуването и създава чувство за отдаденост.

Розовия кварц, несъмнено е най – подходящ за хора търсещи нова любов. Той е подходящ за всички хора, подминати от любовта, като привлича любов и прави притежателя си атрактивен за околните. За хора, които силно желаят да намерят любовта е препоръчително да носят две сърца в себе си винаги. Сърцата трябва да са две тъй като така символизират любовна двойка…
Как се използва сърцето от розов кварц във фън шуй? Двойка сърца от розов кварц поставени в спалнята или в югозападния ъгъл на дневната, според фън шуй, ще подсилят и подновят любовния живот. Ще осъществят най-съкровените любовни желания и ще благоприятстват за откриване на партньор за цял живот .В фън шуй съветват да поставите сърце от розов кварц на място, където обикновено се карата с партньора (пр. в колата, в кухнята, в хола), това ще спомогне за намаляване на енергията, която влияе зле на взаимоотношенията и ще Ви прави по спокойни при конфликт с любимия. Когато връзката е в началото, добре е да имате на близо сърце от розов кварц. Това ще направи Вас и новия Ви приятел по спокойни и склонни към обвързване.Този кварц лекува емоционални травми, поставете го до леглото си, за да се освободите от негативните емоции, докато спите. Блокажите в чакрите, причинени от силни емоции или стрес, имат свойството да създават напрежение и да предизвикват главоболие, наред с други неприятни усещания.

Розовият кварц нежно ще ги отстрани. Работи добре с аметиста. Може да повиши плодовитостта.

Розовият кварц е свързан най-вече със сърцето или с четвърта чакра, той е успокояващ и лечебен кристал – ще ви облекчи, когато сте болни.В магията Розовия кварц се ползва за привличане на сродна душа и за домашна магия.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: crystalart
Категория: Изкуство
Прочетен: 34472
Постинги: 24
Коментари: 4
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930